Wednesday, March 9, 2011

LEMAK CILI PADI SUPERPOWER


.
.
.



[under construction]

.

7 comments:

ghost writer said...

ko dah buat perut aku macam kena peluru RPG petang2 nih Ayin..ingat nak makan fastfood jer tapi check duit dlm dompet cuma ade RM22 jer..baik aku makan nasi ayam RM2.50 jer,jimat.

bila agaknya ada orang nak masakkan aku macam nih.harap mak aku,beribu kilometer jauhnya.

Anonymous said...

aku malas sign in.

oh. bila bila aku lapang,
boleyla kau request nak makan apa.


anytime ghost!

-Ayin.

ghost writer said...

ouh yeah...nak demand nih.haha

"apa kata kalau patin masak tempoyak,bagi cili sikit...hihi."

ah,aku cakap pon dah telan air liur dah..cis!lemah semangat tul aku.

Anonymous said...

haha

amboih. kemain. ni kena otai otai yg masak niiii.

aku syak kau ni org pahang. ye dak?

boley. boley. aku cuba.


:)

-Ayin.

ghost writer said...

salah,aku berbangsa indonesia ayin..

hihi

lieynanilaz said...

perghh...terliur dah nii..huhu..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)